Otium sjove kort til pensionisten

Pensionistklubben citatkollage A5 – STILIA

Pensionistklubben citatkollage A5 – A5 Kort (små plakater 15x21cm) – StiLia ApS

Her er det skønneste kort fyldt med humoristiske og kærlige citater om det at gå på pension. Kortet sælges i str. A5 (15x21cm). Kortet sælges uden ramme.

Kom og gå på opdagelse og find lækre ting; måske til dig selv og dit hjem – måske til en gave? Køb online eller hos StiLia Rosengårdcentret.

Kort Nyd dit Otium – 16 x 11 cm – Mystone

Kort Nyd dit Otium – 16 x 11 cm

Send en hilsen til en der skal på pension og ønsk dem et godt otium. Kortet er 16,5 x 11,5 cm og der følger en hvid kuvert med i pakken.

Send en hilsen til en der skal på pension og ønsk dem et godt otium.

Lykønskningskort til pension – personlige, sjove og unikke

Giv et flot kort og send modtageren godt på vej til pension, med flotte og dansk designede kort, som vil glæde modtageren. Viser alle 2 resultater.

33 skønne Peter Plys citater – Alt for damerne

Peter Plys citater: 33 skønne citater – se dem her – ALT.dk

2. dec. 2021 — Vi har samlet nogle af hans sødeste, sjoveste og mest tankevækkende citater, som er visdom for både børn og voksne.

Vi har samlet nogle af Peter Plys sjoveste og mest tankevækkende citater. De kan bruges til både fødselsdagskort, i taler og til konfirmationen. Se citaterne her.

84 idéer på Pensionist | citater, sjove citater, livets sandheder

21-02-2022 – Udforsk opslagstavlen “Pensionist” tilhørende Mona Larsen på Pinterest. Se flere idéer til citater, sjove citater, livets sandheder.

21-02-2022 – Udforsk opslagstavlen "Pensionist" tilhørende Mona Larsen på Pinterest. Se flere idéer til citater, sjove citater, livets sandheder.

Citater om alder – De vise, de søde, de sjove og de frække

18. sep. 2018 — Her finder du en masse søde, sjove og vise citater om alder, hvis du skal skrive et fødselsdagskort, en tale eller en tekst, der omhandler …

Her finder du en masse søde, sjove og vise citater om alder, hvis du skal skrive et fødselsdagskort, en tale eller en tekst, der omhandler alder.

Kort-tekst til en der går på pension – Baby.dk

Kort-tekst til en der går på pension

28. jan. 2011 — Hej piger, Jeg skal til åben hus, hos en pædagog som går på pension efter 32 år – hun var bare så super skøn, så ville gerne skrive en li.

Hej piger, Jeg skal til åben hus, hos en pædagog som går på pension efter 32 år – hun var bare så super skøn, så ville gerne skrive en li… | fra Ordet er frit | side 1 | læst 67.303 gange

Nyd dit otium – det bliver kort! – Avisen.dk

29. jan. 2011 — Nyd dit otium – det bliver kort! I dag har en efterlønner-mand på 60 år 21 års otium at se frem til. Om …

Se hvor mange år du får til at smække benene op eller passe børnebørn

De bedste afskedsgaver til kolleger, venner eller undervisere

De bedste afskedsgaver til kolleger, venner eller undervisere | At give en gave sammen | Radbag.dk

Sjove personlige gaver. … En gave til den nye pensionist … For et farvel er trods alt sjovere, hvis det sidste man deler er et grin.

Fra personlige afskedsgaver til små afskedsgaver til kolleger, alt er inkluderet her ✅ Gaver til afsked og afslutning ⭐ Vi siger tak for nu ⭐

Keywords: otium sjove kort til pensionisten