Adr kursus online

Online kursus i håndtering og transport af farligt gods kapitel 1.3

Online kursus i håndtering og transport af farligt gods kapitel 1.3 – ADR Education

Online kursus i håndtering og transport af farligt gods kapitel 1.3. €88.00. ADR-sikkerhedsuddannelsen, også kaldet kapitel 1.3, henvender sig til:.

ADR bevis på 3 dage til kun 378 kr. – Dekra

ADR bevis på 3 dage til kun 378 kr. – Tilmeld dig et ADR kursus nu!

Styrk dit CV med et ADR bevis. Vi har kurser i hele landet og tilbyder både dag- og weekendhold. Nye hold hver uge.

Online kap. 1.3 kursus – håndtering og transport af farligt gods

Kurset består af en grunduddannelse, en funktionsspecifik uddannelse og en sikkerhedsuddannelse som defineret i ADR. Følgende punkter vil bl.a. blive gennemgået …

Det lille ADR bevis | ju.dk

Målgruppe. Kurset henvender sig til dig der håndterer og transporterer farligt gods ad offentlig vej og med registreringspligtigt køretøj – eksempelvis …

Skal du transportere dieselolie, benzin, ilt- og/eller gasflasker, gødning, bekæmpelsesmidler eller andre faremærkede produkter

Online-kursus 25. marts: Transport af farligt gods – SLF.DK

Online-kursus 25. marts: Transport af farligt gods – SLF

Så deltag i vores kursus i håndtering og transport af farligt gods og slip for dyre bøder. Online-kursus: ADR / Transport af farligt gods 25. marts 2021 kl.

Farligt gods ADR-basiskursus i vejtransport som E-LEARNING

Farligt gods ADR-basiskursus i vejtransport – E-LEARNING

Kompetencegivende farligt gods ADR-uddannelse kap. 1.3 nu som E-learning. Tag kurset når som helst på døgnet og gå til og fra som det passer ind i din …

Kompetencegivende farligt gods ADR-uddannelse kap. 1.3 nu som E-læring. Tag kurset når som helst på døgnet og gå til og fra som det passer ind i din tidsplan. Der udstedes kursusbevis efter gennemført test. Tilbydes også som kombineret ADR/IMDG, samt for chauffører der kører med mindre mængder.

ADR kursus – Sikker transport af farligt gods

ADR kurser – Find kurser i sikker transport af farligt gods

Et ADR kursusbevis er obligatorisk for at have lov at transportere blandt andet, dieselolie, gasflasker mm. på offentlig vej.

Leder du efter et ADR kursus? Vi har samlet hele udbuddet her, så du kan få et overblik. Beviset er et krav for dig, hvis du skal transportere farligt gods.

ADR-kursus | Vi afholder løbende ADR kurser. Læs mere her

ADR-kursus | Vi afholder løbende ADR kurser. Læs mere her | VKST

11. mar. 2020 — Læs mere om vores ADR-kursus her og se næste kursus i vores kalender. Kurset er et ADR kap. 1.3. kursus tl alle, der transporterer farligt gods.

Læs mere om vores ADR-kursus her og se næste kursus i vores kalender. Kurset er et ADR kap. 1.3. kursus tl alle, der transporterer farligt gods.

ADR Grundkursus → kun 378 kr. – AMU JUUL

ADR Grundkursus → kun 378 kr. | AMU JUUL

ADR kursus | Grundkursus på 3 dage | Til dig der skal transportere farligt gods, som kemikalier, ammunition, fødevarer | Find dit kursus i dag.

ADR kursus | Grundkursus på 3 dage | Til dig der skal transportere farligt gods, som kemikalier, ammunition, fødevarer | Find dit kursus i dag

Keywords: adr kursus online